Sydney 3--6 november
Anders var inplanerad på en mässa i Sydney, UDT Pacific i november, och jag var lite småsugen på att följa med men barnen var ju tvungna att gå i skolan och vår enda tänkbara "barnvakt" skulle åka med sin man till Canberra. Då erbjöd sig Roger (kollega och vän till Anders) att ta hand om barnen medan jag följde med till Sydney.

Yes yes, ett sådant erbjudande var svårt att tacka nej till så det blev en 3-dagars Sydneyresa för oss båda. För min del sköna avkopplande dagar med båtturer och alla berömda sevärdheter som Sydney har att erbjuda medan Anders avnjöt dagarna med intressanta föreläsningar och diskussioner i utställningshallen.På en av föreläsningarna såg Anders ett bekant ansikte, nämligen sin fd kollega och lumparkompis Jocke. Kul! Han hade även vägarna förbi Adelaide veckan efter och det blev en grillkväll med Jocke, Roger och mycket gamla minnen.När vi kom hem igen var kylskåpet i stort sett lika fullt som när vi åkte. Roger hade bjudit  Simon och Hanna på restaurang varje kväll och ingen var nöjdare än barnen. En vecka med chaufför till och från skolan i Chrysler C300 V8 och restaurangmat, vad saknas då?


Flytt till Henley Beach


Containern               Fint inflyttningspaket från flyttfirman Chess Moving med diverse godsaker i

Nu har vi flyttat till ett mer permanent boende och våra grejer har kommit. Det var som rena rama julafton. Efter 10 veckors väntan var det fantastiskt roligt att se sina grejer igen. Vi bor väldigt nära  Hannas (300m) och Simons (200m) kommande skolor.

Hanna har nu bytt skola och börjat Henley Beach Primary School. Hon trivs fantastiskt bra och har redan flera kompisar.

http://www.henleyps.sa.edu.au/


 Simon har varit på två dagars introduktion och det verkar mycket lovande. Han börjar på Henley high school efter sommarlovet (sista veckan i januari.)

http://www.henleyhs.sa.edu.au/


Huset är ett nybyggt radhus med 700 meters promenad till strandkanten på Henley Beach.
Drive through spritbutik på promenadavstånd.
De riktigt törstiga har en egen fil!


RSS 2.0