Sydney 3--6 november
Anders var inplanerad på en mässa i Sydney, UDT Pacific i november, och jag var lite småsugen på att följa med men barnen var ju tvungna att gå i skolan och vår enda tänkbara "barnvakt" skulle åka med sin man till Canberra. Då erbjöd sig Roger (kollega och vän till Anders) att ta hand om barnen medan jag följde med till Sydney.

Yes yes, ett sådant erbjudande var svårt att tacka nej till så det blev en 3-dagars Sydneyresa för oss båda. För min del sköna avkopplande dagar med båtturer och alla berömda sevärdheter som Sydney har att erbjuda medan Anders avnjöt dagarna med intressanta föreläsningar och diskussioner i utställningshallen.På en av föreläsningarna såg Anders ett bekant ansikte, nämligen sin fd kollega och lumparkompis Jocke. Kul! Han hade även vägarna förbi Adelaide veckan efter och det blev en grillkväll med Jocke, Roger och mycket gamla minnen.När vi kom hem igen var kylskåpet i stort sett lika fullt som när vi åkte. Roger hade bjudit  Simon och Hanna på restaurang varje kväll och ingen var nöjdare än barnen. En vecka med chaufför till och från skolan i Chrysler C300 V8 och restaurangmat, vad saknas då?


Kommentarer
Postat av: Susanne

Vilka harliga bilder. Vi har ocksa klarat av Sydney nu och alla obligatoriska sevardheter. Just nu ar vi i Byron Bay och myser i sommarvarmen.Bilderna pa nya huset sag ju inte helt fel ut heller. Hoppas allt ar bra!

/Susanne

2008-12-01 @ 12:19:32
URL: http://susanned.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0