Nyårsafton 2008

Då var det dags att fira in det nya året 9,5h före Svedala. Vi var bortbjudna till en kollega till Anders och det var en annorlunda nyårsafton, dock helt i linje med de intryck och seder vi vant oss vid under det första halvåret på den södra delen av klotet.
Glöm kostym, slips, nyputsade skor, sittande bord, varm glögg mm. Här kan/har man shorts, sandaler och T-shirt. Vi gick halvvägs med skjorta, jeans och lågskor.


Några av de nöjda gästerna

Det bjöds först på ostbricka med kex och ett par fantastiskt goda "röror" till. Därefter tog grillmästaren saken i egna händer och grillade sniper (en djuphavsfisk, fantastiskt god!), korv, kyckling mm. under grillningen utökade buffén med tiden av allenhanda "ting" för att avslutas med 4 olika dessert tårtor!! Värdinnan driver ett café i Strathalbyn, så detta är hennes "bakgård"...


Kocken/värden            Diverse gäster...

Antalet gäster var lite oklart. Man kommer och går under aftonen och önskar gott nytt år.


Ölglas...skulle inte tro det...


Hanna hade "glömt" badkläder, så det fick bli ett fotbad i bubbelbadet

Den 2 januari beger vi oss ut på en längre "walkabout" med destination Melbourne via Mount Gambier och Great Ocean Road. Åter i bas under kvällen den 6 januari.

Kommentarer
Postat av: Henrik

Gott Nytt År på er alla!!

2009-01-01 @ 17:27:49
URL: http://annef.blogg.se/
Postat av: Susanne

God Jul och Gott Nytt Ar lite i efterskott. Det later som om ni har haft det helt kalas. Vi spenderade julen i Mildura, mitt ute i ingenstans. Sen passade vi pa att springa lite orienteringstavlingar i mellandagarna innan vi akte tillbaka till Melbourne for nyar. Har ni varit i Melbourne dom senaste dagarna? Typiskt, jag ar fortfarande har och igar gjorde vi en dagstur pa Great Ocean Road. Synd att jag inte visste om att ni var i krokarna. Ha det sa bra!

Kram/Susanne

2009-01-06 @ 01:11:40
URL: http://susanned.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0